Reagon Basha për shembjen e Teatrit Kombëtar: Do ndëshkojmë autorët e kësaj ngjarje, duke filluar me Ramën dhe të keqpërdorurit e tij

Aktualitet Kryesore Politikë Sociale

Kreu i PD, Lulzim Basha ka siguruar se ai i qëndron marrëveshjes për Teatrin duke premtuar se kur të vijë në qeveri do e restaurojë siç ishte.

Madje Basha thotë se se për aktin e sotëm do të ndëshkohën të gjithë autorët, nga Rama tek më i keqpëdoruri.

”Me shkrim jo vetëm para Aleancës, por gjithë qytetarëtve angazhimin tonë që nesër në qeveri duke vënë interesat e bashkimit kombëtar dhe mirëqënies së njerëzve jo vetëm sipas angazhimit do restaurojmë Teatrin Kombëtar por do sigurojmë ndëshkimin e autorëve të kësaj ngjarje nga Rama tek i keqpërdoruri.
Objektivi ynë dhe stacioni ynë final është që këtë zemërim që e ndjejnë sot në shpirtrat tanë kur kemi parë njerëzit që kanë mbrojtur me vetmohim pasurinë kombëtare. Të trajtoheshin kështu nga krimineli dhe hajduti Edi Rama. Se rruga për të shporrur këtë bandit, në këto 30 vjet. është kohë e vështirë shumë.
Një orë e më parë, vendimeve të rëndësishme. Do i mbështesim të gjitha protestat qytetarë por edhe ne so opozitë një rezistencë shembullore kundër këtij krimineli.

Do i bëjmë thirrje gjithë qytetarëve duke respektuar kushet hijgienike. Sot për sot është të jemi përkrah të dhunuarve, atyre që s’kanë bukë, kjo është diktaturë e çarkut të bukës. Kjo do marrë një orë e më parë fund. ”- tha Basha.

Share: