Bëni paqe me të kaluarën, ose do ta shkatërroni të tashmen tuaj

1. Dashuria për veten rregullon gjërat që të tjerët i thyejnë. Raportet me njerëzit e tjerë shpesh bëhen tëngatërruara dhe përfundojmë të lënduar, ama në fund të fundit nuk duhet të mungojë asnjëherë dashuria për veten. Është e vetmja që mbetet pas çdo momenti trishtimi dhe duhet të shërbejë për të mbyllur plagët që lënë të tjerët. 2. Bëni paqe me të kaluarën, ose do të shkatërroni të tashmen tuaj. E shkuara shpesh bëhet një pengesë e fuqishme e progresit tonë, […]

Continue Reading

Dy kurat e thanave që trajtojnë problemet me diabetin

Krahas shijes së tyre të athët, të ëmbël, thanat janë ndër frutat më të veçantë medicinalë me përdorim të gjerë në mjekësinë popullore. Falë vlerave të tyre fantastike për shëndetin, thanat përdoren në shumë kura të ndryshme për shërimin dhe trajtimin e disa sëmundjeve, prej të cilave edhe problemet me diabetin. Thana gjithashtu shërben si […]

Continue Reading

India ‘miraton’, COVAXIN në luftë kundër COVID-19, ‘eksperimenti’ përfundon më 31 korrik

India ka miratuar kandidaten e parë për vaksinën ndaj koronavirusit dhe përgjatë korrikut do të eksperimentohet dhe testohet tek njerëzit. Vaksina është prodhuar nga kompania farmaceutike ‘Bharat Biotech’ dhe tashmë ka marrë miratimin në Kontrollin e Pëgjithshëm të Drogërave në Indi. Tashmë pritet të shihet nëse COVAXIN do të ketë efekt. Nëse rezulton pozitive, atëhere […]

Continue Reading